De eerste warme dagen van 2022 zijn alweer achter de rug en als je nu nog geen zonnebril in huis hebt, moet je echt opschieten. De zomer is de tijd van het jaar om te shinen en om heerlijk van het buitenleven te genieten. Ga jij dit jaar naar een festival? Dan heb je zeker een bril nodig zodat niet iedereen aan je ogen kan zien wat je op hebt. Ga jij op city-trip door Europa? Een goede zonnebril mag niet ontbreken in je koffer. Met een mooie bril zie je er niet alleen beter uit, je beschermt je ogen ook tegen schadelijke Uv-straling. Wij willen je graag wat inspiratie geven om de beste bril te vinden!

Ken je klassiekers

Als je klassiek voor de dag wilt komen, is de Ray-Ban zonnebril alles wat je nodig hebt. Dit merk is voornamelijk bekend om de Aviator bril. Deze bril gaat al tientallen jaren mee en heeft nog geen millimeter aan populariteit ingeboet. Dat is ook niet verwonderlijk, deze bril is tijdloos en wie hem ook draagt, je ziet er altijd stijlvol uit. Deze bril is en wordt gedragen door alle celebs, van filmsterren tot presidenten en van muzikanten tot beroemde architecten. Kijk eens welk model jou het meest aanspreekt en welke het beste bij jouw outfit past. 

Gucci voor de vintage lovers

Vroeger is weer helemaal terug van weggeweest. De designers van Gucci hebben dit als geen ander aangevoeld en zijn met een indrukwekkende collectie op de proppen gekomen. Een Gucci zonnebril laat zich het beste omschrijven als ‘gedurfde vintage’. De modellen zijn namelijk gebaseerd op de modellen van vroeger, maar er is een moderne twist aan gegeven. Dat zorgt ervoor dat je echt iets bijzonders op je neus zet. Wil jij liever een rond model? Of gaat je voorkeur uit naar stijlvolle vierkante glazen? Kijk ook eens naar de verschillende kleuren glazen. Je kunt zelf de perfecte bril samenstellen. De brillen van Gucci zijn zeer duurzaam dus wanneer je van dit merk een bril koopt, koop je een bril die gemaakt is van biologisch afbreekbaar plastic. 

Wat past het beste bij jouw gezicht? 

Als je een zonnebril gaat kiezen, is het goed om rekening te houden met de vorm van je hoofd. Heb jij van jezelf een heel rond hoofd, dan is het beter om een hoekige bril te kiezen. Daarmee breng je meer diversiteit aan in je gezicht. Andersom geldt ook dat wanneer je een hoekig gezicht hebt, je eens een rond model kunt proberen. Je zult zien dat je hiermee een zachtere uitstraling krijgt. Wil je juist voor een harde look gaan, ga dan tegen alle conventies in en doe waar jij gelukkig van wordt. Het is tenslotte jouw leven en jouw bril!